четвъртък, 21 февруари 2013 г.

69 problems but the smell ain't one

O, Рефан, о, музо!



Значи каквото и да си говорим/пишем, тия хора очевидно изкарват достатъчно пари, за да си позволяват сериозни рекламни бюджети. Не знам как го правят, пазаруващите парфюми изглежда имат някакъв много извратен начин на мислене, щом като Азис, в различните му агрегатни състояния, им действа така. Тоя път е нещо с почти мъжки дрехи, нежен глас и умопомрачителен италиански.

Италианският ми не е силен, ама основните познания по латинските езици ме карат да си мисля, че много субтитър, малко дума или най-малкото казва едно, пише друго. На мен лично ми е трудно да следя субтитрите при толкова емоционално заредената актьорска игра, особено преди Оскарите. А да си кръстиш парфюма 69 и да говориш за първа среща е култово. Но най-силното е повтарянето на числото 69 на италиански вместо слоган. Респек!

П.П. Най-логичната миризма на новия прафюм не е ли тази на гениталии?

петък, 15 февруари 2013 г.

Грам-отата

понеделник, 4 февруари 2013 г.

И победителят е...

Уважаеми лоКалци, първото издание на експеримента, който ми се въртеше из главата от началото на миналата година, завърши. РАХОВЕЦ на годината 2012 отива в посока улица Шипка 7 с техния носталгичен прочит на порно дублажа от 90-те години на миналия век.



Убедителната победа на тази кампания с почти 34% одобрение спечели на ДДБ и агенционния приз БАХУР на годината. Пълните резултати може да намерите тук.

Иначе избирателната активност, изразяваща се в 201 гласа, може само да ме радва и да ме кара да мисля, че евентуалното второ издание може да събере още повече гласове. Благодаря на всички, които помогнаха с промотирането на конкурса, всички номиниращи и, разбира се, на всички гласували.

Сега следва да се подготвя с "наградите", които поне ще нося само на един адрес - грамота за титлата РАХОВЕЦ и едно кило първокачествен бахур, логична награда за БАХУР на годината. Ще ви държа на течение.