сряда, 17 февруари 2010 г.

И без връзки не става

Адаш ми е и не мога да не оценя подобаващо това, което прави за българската хип-хоп сцена. А какво прави Бате Сашо?

Маркетингово - ползва необятните поля на интернет пространството - facebook, vbox и култовия забележете overground хип-хоп сайт 50стотинки.цом и ако имаше реален таргет, на който да продава би достигал до него доста успешно и най-важното евтино. Тъй че от към маркетинг идея е имало, но остава проблемът с продукта и аудиторията, на която се предлага.

Музикално (което до голяма степен е свързано с маркетинговото) - Батето кърти още от дизайна на обложките на албума си. Транслитерацията на думата feat., която се превръща във фийт... безценно. Обръщането на тройка за е-то в Бате... безценно. И да не забравяме SMS услугата paybatesasho40 до кратък номер 2225. Все пак трябва да се сдобие човек с второто парче от дългоочаквания хип-хоп манифест на батето:



А ето и вероятното вдъхновение за текста... а и за обърнатата тройка в името:



И за финал напомняне, че може да се прави не-генгста БГ хип-хоп.



ЙОЛ!

2 коментара:

климатик каза...

Хареса ми песента. Но още малко трябва да се понапрегне за повече фенове. Знам че в днешни дни връзките са си важни за един успех но мисля че ако нещо е достатъчно добро и направено с доста труд и мисъл то няма начин да остане незабелязано. Иначе наистина ми хареса.

nname каза...

btw Жорето има 1-2 песни с подигравки към Бат Сали :) в различни лиги играят