четвъртък, 19 февруари 2009 г.

ЧРД... на блога!?!

Не знам до колко е нормално и прието такива дати да се отбелязват, но все пак ще си го кажа: Маркетинг лоКал става днес на годинка. Доста вода изтече, аз все още нямам марка, която е поверена на моите грижи и все така коментирам чуждите решения, без да ми е искано мнението. Знам, че писането ми помага да съм по-наясно със себе си и своите виждания за маркетинга. Знам и че дразня достатъчно хора с вижданията си, но знам че има и достатъчно хора, които ме четат и извличат от написаното по нещо полезно. Никога не съм претендирал за пресвета обективност, защото все пак съм един човек, който отделя от свободното си време да драсне по някой ред за маркетинг делата, които са го развълнували, къде положително, къде отрицателно. И за напред ще продължавам да се оглеждам за интересните маркетинг попадения и издънки и се надявам номерчето в приставката на feedburner да продължава да расте. Благодаря на всички, които са отделили дори и една минута за този блог. Mалко прекалих с патоса, но няма нищо. Пожелавам ви приятно четене и до скоро!



снимка: Майкъл Лоренцо

7 коментара:

Geri Todorova каза...

haha 4estito!!! pojelavam 100 X tolkova i da produljavsh da ni radvash novi neshta

Владо каза...

ihaaaa :) 4estito, sasho! oshte, oshte! :)

trendaffil каза...

Честито! И продължавай, имаш много попадения, които са изключително точни и поне на мен ми бяха полезни! And, well, I grew up and I still think there must be a better job out there;)!

Александър Крумов каза...

Благодаря ви за добрите пожелания. Бъдете сигурни, че действат мотивиращо.

ivgin каза...

Честито! Тъмната страна на маркетинга е по-интересна от светлата, давай смело :)

Апостол Апостолов каза...

Мисля, че богът ви е излишно претрупан. Това е единсвената ми забележка. Съдържанието обаче (а то е най- важното) е оригинално и на ниво. Честито и weiter so!

Александър Крумов каза...

Какво точно прави блога претрупан?