събота, 24 април 2010 г.

Млечен път

В днешния брой на рубриката facebook реклама подсказваме на Farmville как могат да направят рекламите си по-добри и да привлекат повече мъже към фермерството:

Стъпка 1: Взимате реалната рекламка. Скучна, немотивираща и непривлекателна.



Стъпка 2: Кравата е дебилно ухилена. Дали без нея няма изглежда по-добре рекламата? Не мисля!



Стъпка 3: Сменяме кравата с визия, която да пресъздаде по-добре идеята за доене и воала! Хиляди мъже си правят ферми с надеждата, че млекодоят е всъщност една реално забавна дейност.

7 коментара:

Liska каза...

1. Твърде сексистки подход си измислил.
2. Твърде дискриминационен.

Желателно би било да предложиш и втори вариант за доене, като облещиш нечии макари и предложиш на фермерките да ги попипат, погнявят, все ще цръцне някоя и друга течност с цвят на мляко. Разбира се, може да бъдеш обвинен в нелоялна конкуренция, защото все пак на мирис едва ли ще е като мляко, пък да не говорим за хранителни качества. Но пък като си помислим, че жените във Фармвил са повече от мъжете, твърде е възможно точно изображението на стегнати мъжки макари да популяризира още повече играта.

На твое място бих преосмислила целевата група :)))

Katz каза...

Ахахеаехех, добро!

Александър Крумов каза...

@ Liska

Знам, че не съм покрил и нежния пол, но имам притеснения, че ще ми флагнат като порносайт и ще ме изхвърлят от блогосфера и всякакви сфери, ако направя Milk me за жени :)

Liska каза...

Глупости! Не си опитал, за да знаеш. Не е честно някак да засягаш само мъжката част. Сори, ама мен цици не ме дървят, така че си ме загубил за каузата Фармвил :)

Александър Крумов каза...

Ама на жените и кравата им е ОК :D Мъжете са по-трудни за привличане към фармвил

nname каза...

Zynga са толкова богати и толкова вирусни, че въобще не им дреме

Бизнес идеи каза...

Хахаха...то това малко звучи, като класическа притча за това как "сексът продава" :).