четвъртък, 13 май 2010 г.

Каменица пълно затапване

Онзи ден минавайки покрай спирката на Орлов мост забeлязах, че Каменица се е събудила от зимния си сън. Визията с която бяха оборудвани спирките е вариация на показаната с малки разлики но същото послание.Надявам се, че не са решили да въртят комуникацията си около капачката това лято, защото така:

- ще съсипят миналогодишната кампания (която е редно да продължат и тази година)

- се излагат,  като за острие на комуникацията си избират капачката... на Tuborg. На никой не му пука, че са първата БГ бира с такава капачка или поне не би трябвало :) Tuborg е с такава капачка от над 10 години.

Сега остава да обяснят, че новата капачката на Каменица може това:

или за по-лесно това:


Объркан съм! Защо правят така? От три дни не съм пил бира, треперя леко, а те ми говорят за някаква си капачка, която не е лошо въведение, но не е редно да е водещ акцент в комуникацията, още повече когато технологията не е нещо невиждано.

Още по темата бира 2010

5 коментара:

Магдалина каза...

Шуменско също са с такива капачки, доста отдавна. Само за протокола обелязвам.

Александър Крумов каза...

Шуменско мисля са с метален пръстен за отваряне, а не с пластмасовия, който видиш ли бил по-безопасен :)

пламен каза...

Аз пък продължавам да се чудя, тия капачки за какво са им. Навремето премахнаха подобно отваряне от металните кутийки, защото замърсяваше и трепеше малките животинки... изведнъж се оказва, че когато е за бутилка е ок!?

Biliana каза...

Постинг, типично по български.

Александър Крумов каза...

Коментар, типично по български. Толкова ли е трудно да напишеш с какво не си съгласна и защо. Аз съм си написал съвсем ясно, защо не смятам концепцията за читава.