петък, 23 май 2008 г.

Хайде да ударим по една ампула

Точно преди месец видях новия вид на т.нар. Mагнум бутилка на "Загорка Специално". Да си призная не бях особено очарован. Пламен също. До голяма степен моето мнение съвпадна с неговото и предпочетох да оставя идеята, за РЕТ бутилка с форма на ампула, да отлежи, докато я видя на живо.
Наскоро "чудото" се случи и в ръцете ми попадна новият Магнум. На живо е по-малко зле. Ако изключа покатерения до капачката етикет, новото всъщност е по-добре от старото. Изглежда сякаш пластмасата е някак полирана, а накривеният гравиран герб подобрява още повече картинката.
Това може да не е най-красивата РЕТ бутилка на пазара, но пък с нея "Загорка" отново е с едни гърди напред, след като "Карлсберг България" пуснаха своя версия ("Шуменско специално", "Холстен") на обвитото в хартия пластмасово гърло, което от "Загорка" наричат с гръмкото име Protection cap. Новата визия определено е важна, ако искаш да поддържаш убедително имиджа на иновативна марка.
Не мога да пропусна и силуета на бутилката, който напомня за ампула с лекарство. Tози аспект на новата опаковка, току виж се превърнал в забавно разговорно наименование за "Загорка" PET. В този ред на мисли тази вечер ще се погрижа за здравето си. Ще ударя две зелени ампули от по 1,5л. и то без да имам зелена рецепта. Наздраве!

3 коментара:

Анонимен каза...

(Вземи си оправи пунктуацията. Или поне не слагай запетаи никъде. По-добре е отколкото да ги слагаш на грешните места.)

На мен всичко ми харесва освен тоя гнусен protection caput. Разваля изгледа на бутилката отвсякъде. И може би, ако бяха резнали това измислено конкуретно предимство, което вече очевидно не е, щяха да са по-близо до mighty perfection.

Niko каза...

Ха-ха-ха.......ето,разбрах защо не харесваш Ариана-пиеш Ампули 1.5л. :)!!!!
P.S Лелееееее....колко критика само!!!Някой от отдел Marketing в Загорка АД ако попадне в твоя блог ще си пререже вените или ще си направи харакири!!!!!!!УЖАС!ТОЛКОВА МНОГО КРИТИКА.........И НИЩО ДРУГО!!! :(

Aleksandar Krumov каза...

Ееее как критика, бе човек? Точно пък тук положителното повече от отрицателното.