понеделник, 9 март 2009 г.

Като ти говоря, ще ме гледаш между краката!

Бях обещал нещо специално. Нещо, което трябва да е на видно място в твърде често срамната история на българската реклама.

От създателите на клиповете за Lepten GL, LF whatever мазила идва едно видео с участието на Гала и... чаталa/задникa й.

Клипът е от 2004 г., което съм склонен да приема за леко извинение - не е била непреднала техниката още, а Гала изглежда е била в момент на умопомрачение. Създателят на видеото е филмовият гигант Dynamic Arts и за съжаление не става ясно, кой е идейният индивид измислил копито. Аз лично не бих се хвалил с подобно произведение. Не така мисли режисьорът Станислав Дончев, който гордо отчита в биографията си и продуцирането на спотовете на Lepten. После какво да си мисля за факта, че не е отбелязал създаването на нито един клип след въпросните два през 2004 г?

3 коментара:

Владо каза...

tres bien, Сашо! Заприлича ми на опит за копиране, за което мисля, че човек няма смисъл да ходи в криейтив агенция, освен ако няма камаз чували пълни с пари.

Александър Крумов каза...

Е tres bien е от скоро бе Владо. Този клип е от 2004 г.По твоята логика tres bien трябва да са копирали от Freedom, ама ме съмнява. И все пак tres bien май беше по-кулрурно направено.

Владо каза...

не бе, Сашо, бе :) т.е. прав си, но не това имах предвид; пробвах да се позаиграя с думите, но се получи тъпо :) иначе, снимането на дамски дупета си е основен похват в тези реклами, само дето някои го правят с усет към ежедневието на даден тип жени - обикновено доста добре таргетирани. Докато тук не успях да уловя целевия сегмент. Отделно, снимачният екип спокойно би могъл да помисли за кариера в порно индустрията, нюхът им е за уважение.