понеделник, 4 май 2009 г.

Априлски му работи

Цели 13 поста изплюх през април и като цяло месеца беше блог ориентиран, заради твърде многото свободно време с което разполагах, а и продължавам да разполагам (ей, работодателите, събудете се бе!). На първо място по уникални посещения убедително застана одата за силата на страстта на Refan. Този пост отнесе конкуренцията и що се отнася до дискусия със своите 15 коментара.

Първи подгласник на рефанчо стана Aspirin Protect с една от най-хубавите български реклами в последните месеци. Тройката оформи Activia и нейната падаща челюст.

Що се отнася до коментари духовете разбуниха два поста, които започват да ми изглеждат по някакъв начин свързани - Лилана + Снууп + Ша и тоалетните миражи.

Това беше април в локала. Тъй като целта на тези постове е да обърнат внимание на най-доброто от месеца и не блестят с велико съдържание, реших този да го облагородя с една реклама от Япония,. Местните реклами твърде често изглеждат откачени, брутални и дори леко дебилни, но пък за сметка на това са винаги смешни.

2 коментара:

Апостол Апостолов каза...

Да, рекламата на аспирина е наистина много добра. И тази със скандалния, но толкова симпатичен рапър.

Александър Крумов каза...

Какво за рапъра?