събота, 6 юни 2009 г.

Не ста-ваш, ста-нишев

Мъчех се да се ограничавам, но чашата на бесепарската наглост преля. Не ми го побира мозъка как може да има толкова безочливи и лицемерни хора. Преди да покажа конкретния повод за този постинг, бих желал да им кажа: "Не се хабете да облъчвате интернет потребителите. Те не са вашия таргет. Прекалено са информирани за заобикалящия ги свят, за да се излъжат да гласуват за БСП. Гледайте си промитите и изстрадали пенсионерски мозъци. Те са евтини за убеждаване. Просто споменавате думата "пенсия" и готово!"

И сега един персонален въпрос към читателите: "Ставате ли?". Ако не знаете за какво иде реч идете на stavashli.com. Поиграйте пет минути, за да разберете, че ако не ставате за кмет на София, значи сте като сегашния и е време да гласувате за компетнтното БСП, а пък ако се справите добре ви излиза съобщението на снимката. Тия хора няма никога да разберат, че им трябва истински маркетинг спец, за да не им се смеят поне в интернет. За мен една маркетинг кампания изградена върху отрицание и лицемерие трудно може да достигне до сърцето на потребителя. Къде са ви конкурентните предимства? А имате ли такива? Предполагам, че просто съм си тъп идеалист.

4 коментара:

Мъро каза...

Като цяло Интернет кампанните по изборите не са на ниво, но тази година нивото е изключително ниско. Разликата между добрата шеговита рекламна кампания и елементарните тъпотии е тънка, но аз от първите не съм видял до момента. Абсолютен фалш. Явно от PR екипите на партиите смятат, че и в Интернет елементарните неща минават метър.

nik666 каза...

Тъкмо мислех, че тоя спам е полазил само мене ;-)

opexume каза...

Времето около избори е най-смешно за мен от години насам.В стремежа си да привлекат гласове партиите правят всеки път невъзможното само и само да впечатлят избирателя.Кампаниите в нета са по-скоро имиджови,защото никой не очаква гласове оттук-трябва да си доста отчаян да не разчиташ на децата и внуците на партийните борци,а на странно мислещите компютърджии.
Политиката у нас е като в приказката за ламята на която като отсечеш главата поникват две нови,но тялото си остава същото.Та и да гласуваш и да не гласуваш партията(старата ламя) печели по един или друг начин.Губещи винаги са идеалистите вярващи ,че нещо се е променило.

Александър Крумов каза...

Абе тия така наречени политици в България не разбират, че изборът на гласоподавателите особено в нета се влияе от дела и потенциал, а не от това какъв спам могат да избълват. Всеки може да каже, че ще оправи нещата, но голите твърдения не са особено мотивиращи за гласуващия (освен ако не е тотално изкуфял...)