вторник, 9 юни 2009 г.

Бразилски прашки за господата

Изкривеното ми съзнание ме дърпа към внимателно разглеждане на рекламките във facebook. И днес това ми влечение привнесе кратко постче.

Днешното рекламно каренце избива рибата с комбинация от транслитерация, секси умелителни именца и финален експлозивен унисекс призив. Абе този онлайн магазин, като в заглавието е за дами и продава секси роклички, какви са тези господа, които трябва да СИ правят подарък от него???

5 коментара:

Владо каза...

:D е все пак подаръка е двоен, когато господата купуват на дамите бельо, било то и бразилско :) не съм засичал рекламката (което може да е признак за слабост за нея), но изглежда приятно :)

Александър Крумов каза...

В какъв смисъл изглежда приятно?

Владо каза...

има някаква на пръв поглед секси мацка, която на втори така или иначе не мога да различа и текстът е кратък, ясен и точен. С други думи на мен ми въздейства и бих се сетил за рекламата, въпреки че не много адрес-ва мен. Но така или иначе продължавам да не я засичам във фейсбук (което не означава че не е там, а че може би аз не я виждам, когато е там).

Александър Крумов каза...

текстът няма как да не е точен и кратък предвид ограниченията на рекламния формат, а на базата на кой отличителен белег (като не забравяме, че съм ти я набутал в лицето през блога) би се сетил за тая реклама хич не схващам. Все едно да се сетиш за някой Google Ad...

Владо каза...

за това говоря и аз бе Сашо - ако не беше писал за нея най-вероятно никога нямаше да я забележа. Обаче аз не мисля, че проблемът е в рекламката (снимка + текст), а в канала, в който върви. Пък не знам - обикновено този, който я е пуснал знае какъв е канала, така че би трябвало да се е съобразил с него...