неделя, 25 април 2010 г.

Виртуални бирарии

Ако следите блога от достатъчно дълго време, вече ви е ясно, че съм голям на почитател на бирения бранш и на самата напитка, разбира се. В следствие на последното изречение твърде често дълбая по бирената тема, а в последните дни следя и онлайн развитието на Загорка АД що се отнася до двете им най-вървежни марки - Ариана и Загорка.

ariana.bg - неподозирано добър. В момента е разделен на две - регулярна част и промо част, посветена на турнира "Аматьори с/у професионалисти". Туй второто парче е куул, пълно с инфо, но и с новини и мултимедиа.

По-впечатляваща е стандартната секция посветена на марката. Тя не е съвсем стандартна, тъй като е направена в чудесен интерактивен и динамичен стил. Съдържанието идеално допълва и поддържа налаганата комуникационната линия на Ариана. Приятелите са с теб навсякъде в сайта и дори може (не съм пробвал) да им смениш лицата с тези на твоите истински приятели. Има чудесна контекстуална селекция от онлайн игрички, на които за съжаление малко им куца gameplay-a. Въпреки че Ariana.bg не е перфектен сайт, той показва как интернет страницата на марката може да допринася положително за налагания имидж. Браво, за което. :)

zagorka.bg - under construction, има едно-две активни неща, едно от които е информацията за активна промоция 2 х 1.5л Загорка + подарък Дзън тениска. Искам да се оплача официално, че в неделя спациално исках да си купя промопакета от ХИТ, а бяха останали само уоблерите. Поне да ги бяха махнали, че да не ми напомнят, че съм закъснял. Иначе сайтът обещава да е добър поне колкото този на Ариана. Очаквайте продължение, като го пуснат :)

3 коментара:

климатик каза...

Определено регулярната част от сайта на Ариана е доста добра. Хареса ми.

Александър Крумов каза...

Нема да лъжа, я!?! :)

Ивелина Атанасова каза...

За Каменица и Каменица ФЕНкупа нищо, е бива ли? :-)