понеделник, 23 март 2009 г.

2+1 и поздрав за страньора

Реших тази седмица да я започна по-полека. Малко разнопосочоно и закачливо, в схема 2+1. Предварително се извинявам за качеството на изображенията и кофти форматирането. Така ще е, след като съкратих целия предпечатен отдел :)

*



Започваме с тайното партньорство между китайски р-т "Пекин" (гр. Плевен) и Олимпийските игри в едноименния град. Как точно поставянето на талисмана на игрите допълва манюто с безалкохолни, засега остава загадка.

*
*
*
*
*
*


Второто предложение за деня идва от един от най-богатите центрове за красота със звучното име Beauty (написали са го правилно, да не повярваш). Та тези стожери на промоцията са привлекли за свои рекламни лица трите вече бивши гаджета на Хеф - Кендра, Бриджит и Холи. Невероятно нали? Особено, като се има предвид, че студиото за красота е в една маза.

*

***

И тъй като обещах 2+1, последното включване от вече познатите ни рекламодетели от design.bg, които продължават да не се интересуват от вида на рекламите и все така упорито ги пускат сбъркани във facebook. Ето и новото предложение:

*
*

2 коментара:

Владо каза...

Е не ти ли се допи веднага нещо безалкохолно като видя талисманчето на игрите?! :)

Сашо, един страничен въпрос: О-то на Локал винаги ли си е било с угаснали крушки, че сега ми бръкна нещо в окото :) Не казвам, че му има нещо, само проверявам наблюдателността си :)

Александър Крумов каза...

Ми не ми се допи, даже олимпийски игри не ми се догледаха :)

О-то е счупено, а неонът е скъп. Това е и дизайнерско решение на пича, който направи новия хедър. Има определена символика всичко :) А как ти бръкна в окото като не свети, бе?!? ;)