петък, 5 март 2010 г.

Бисквитка кокЕТка

По принцип винаги съм бил скептичен към маркетинг способностите на фирмите, които имат ЕТ в името си, но едни биквитки с кувертюр за 1,5 лв от кварталния магазин ме убедиха, че има надежда и то немалка. Представям ви Брилянтини на "Латев и Co" ET





Не казвам, че дизайнът е перфектен, но е направен с внимание, а и продуктът хич не е лош за парите си (силно препоръчвам черешовия вариант). Цената е сравнително ниска, а външният вид е изключително приятен за окото. Печатът е изключително качествен за едно ЕТ и единственото, което мога да кажа на Латев е БРАВО! Таз година ЕТ, догодина АД :)

14 коментара:

fjuty каза...

Абсолютно съм съгласен, че когато има добри примери от малки фирми, то те трябва да се насърчават. И да не забравяме, че всички големи днес, са били малки вчера :)
Напред и нагоре!

Александър Крумов каза...

GO LATEV, GO! :) Кефи определено!

Краси каза...

Бисквитките си заслужават. Опитвала съм ги и някои от вкусовете определено са доста сполучливи. На мен дизайна определено ми харесва, интересен е и привлича внимание.

Сега ми се дояде сладко, дори и картинките правят чудеса. :)

яаоаяо каза...

Кувертюр се пише с У, а не с О, както ти си написал (виж и надписа на кутията)
Разликата между ЕТ и АД във финикийски знаци е толкова малка вече, че не си заслужава да се коментира даже
Не е казал, не си е направил АД, но явно не му отърва :-)
Како казваш, че печатът бил супер за едно ЕТ, мога да ти кажа, че дизайна, направата и отпечатването на опаковката не се правят от самото ЕТ и има много добри фирми в бранша, другото е въпрос на идея и желание
... тая статия ми прилича на "платен репортаж" :-)))))))))))

Александър Крумов каза...

яаоаяо, ти пък ми приличаш на завистлив конкурент :))). За печата и дизайна няма нужда да ми обясняваш, точно желанието е това, което ми хареса в Брилянтините. Защо всички не си правят така опаковките?

btw Колко смяташ, че ми е платил Латев? Несериозно е просто. Ако за всякаположителна публикация ми плащаха, щях да пускам по три на ден и нямаше да има отрицателни публикации. :))))

Калин каза...

И на мен ми харесват бисквитите, сполучливи са.

Александър Крумов каза...

Латев, четеш ли? :) Безплатна обратна връзка :)

Калоян Петров каза...

:) стъпка по стъпка... :) към все по-добри примери!
И за бисквитите, и за положителния пост!

Не съм опитвал Брилятини, но явно ще се случи скоро. Аз работя предимно с по-малки клиенти и знам, колко е трудно да ги убеждаваш да и стимулираш да правят нещо "по-добро" от конкурентите си. Затова...

единственото, което мога да кажа на Латев е БРАВО! Таз година ЕТ, догодина АД :)

Офтопик към автора - Знаех си! Плащат за отрицателните публикации! :)
Не се сдържах... но трябваше да коментирам тоя тоя бг манталитет с "плащането"... :)

Александър Крумов каза...

И никой не ми се обажда да ми иска банковата сметка... егати бъгавите поръчки

пламен каза...

Миии... я аз да си кажа - дизайнът е стандартен, няма кой знае каква оригинална идея, не се отличава от други подобни продукти, темплейт дето се вика. Това, че е с малко по-лъскав ретуш не означава, че е добър. Никога не бих забелязал тези продукти ако са на един рафт с други подобни.

Александър Крумов каза...

Аз се впечатлявам по-лесно :)

АНДРЕЙ каза...

Ми наистина ми се доядоха ....
Е 100% е дело да друга фирма ,но според мен самия факт ,че е дал средства за "безполезен" маркетинг е похвална,защото не бих ги отличил от бисквитите на големите.Или даже бих поне вторите по оригиналност.=

Wildtyrael каза...

Днес търсих бонбони за почерпка и изведнъж попаднах на нещо, което много ме впечатли. Особено като разбрах, че творението е на българска фирма. Бисквити, оформени като бонбониера и изглеждащи както отвън, така и отвътре, и на вкус и качество на нещо не по-долу от Нестле или Сушард или др. от рода. Отново "Латев и Ко". Поздравления! Количеството - 10 от 10 точки. Качеството - 10 от 10 точки. Оригиналност на формата на бисквитите - 10 от 10 точки. Цената и оформлението - 10 от 10 точки. Това според моята класификация. Купих си вместо една три кутии.

Александър Крумов каза...

И аз така направих един път повече кутийки от нужното, ама от Брилянтините