понеделник, 14 септември 2009 г.

Реклама Забравила да Спре

Изборите отдавна минаха, и както доста блогъри изтъкнаха, сайтовете на политиците замряха. На станишев.ком направо хостингът му свърши, което подсказва, че екипът на екс-премиера не е имал дългосрочни планове за онлайн експанзия, особено с очакваната изборна загуба.

Има обаче и други политически герои, които действат по тотално противоположен начин. Само на пръв поглед, де. Докато БСП съвсем стиснато са си платили хостинга за максимално кратък период (ако не са го и прекатратили предсрочно), то РЗС продължава упорито да бомбандира невинни facebook потребители с агитационни реклами за Парламентарни избори 2009. Като цяло в таймингa им няма ред, законност и справедливост.

2 коментара:

Момчил каза...

stanishev.bg беше сайтът на Станишев. Там прегрешението беше, че домейнът е регистриран само за една година, изглежда са очаквали загубата.
РЗС са или толкова богати, че не могат да си изхарчат парите, или толкова никой не им е цъкал по рекламите, че не могат да си изразходят кампанията и междувременно са уволнили човекът, който се занимава с рекламите във фейсбук и не може да пренасочи парите в нещо по-смислено.

Александър Крумов каза...

:) Логично обяснение за РЗС-то