понеделник, 2 ноември 2009 г.

Гордост октомврийска

Октомври си го биваше особено в края. Почувствах любовта народна във facebook, та дори и привържениците започнаха да подхвърлят материали за размисъл и задълбочен анализ, в случая с траги-комичен привкус:



Евала! Продължавайте така и в бъдеще. Иначе на чисто "писателския" фронт се откроиха следните произведения:

1. Хвалебствената ода за My Motto. Между другото злите езици разправят, че главната женска роля в клиповете на вафлата се изпълнява от бранд мениджъра на марката. За последното... още една похвала!

2. Моето възмущение/възхищение от наглата/находчива скрита/явна реклама на цигарите Merilyn и King във видеотворбите Made in Dimitrovgrad.

3. Появата на "Шуменско тъмно" и приятната макар и тривиална ТВ реклама на продукта. Btw днес най-накрая след дълго търсене се докопах до въпросното тъмно, отпих и... мога да заключа, че Stolichno си остава дъ дарк чампиън, на второ място остава... Ариана, а за Шуменско остава бронза. Сори!

3 коментара:

Апостол Апостолов каза...

Рекламата с В. Маринов може да се окачестви единствено и само като гигантска идиотщина.

Александър Крумов каза...

Никога не знаеш :)

Суворов каза...

Извинявам се за грубия език, но....

Предполагам Веско си маже ану*а с това олио. Всъщност показаният винил не е част от рекламната кампания на олио Плиска, а част от благодарствената кампания на Веско. Пича е бил много доволен от лубрикационните качество на олио Плиска.

Именитият ни творец сподели: "Всички марки олио, които използвах до сега гранясваха при по-интензивно търкане. Но не и олио Плиска. С него съм осъден на щастие. Удрям буре с червено вино, обмазвам се с олио Плиска, взимам един огромен букет с червени рози и си го завирам в ану*а. С дръжките напред."