сряда, 25 ноември 2009 г.

Прическа за свирка



Как Cosmopolitan решава с какво да е пълен следващият брой? Ами вижте таговете, които показват най-търсеното на сайта на списанието. Ясно са отделени най-важните теми и са гордо изтъкнати на началната страница. Ето го и профила на типичната Cosmo читателка според темите които я вълнуват - тя е най-силно заинтересована от своята прическа и някаква свирка, съдийска сигурно. Освен това трудно намира своята вагина, докато чака свършване в различни секс пози. Ако се съди по това които думи са най-мънички, то козметика и удоволствие се търси сравнително рядко. Култово просто!

5 коментара:

пламен каза...

Ерекция? Ъхм, определено търсят на грешното място.

Димитър Димитров каза...

Или за по-кратко - това е профила на средностатистическата МЪРША, която не може грам креативност да вложи в собствения си стил, та разчита на "lifestyle" списания.

Аз лично не бих си взел подобна за жена.

Искрено се надявам някоя читателка да успее да ме обори, но не съм срещал досега подобни...

Пешо каза...

Тема на следващия брой: "Как да не си развалим прическата по време на свирка" :D

Digital Rebel каза...

Така е, Космополитън е женски наръчник за е%=не. Интересно е какви ли ще са най-търсените ключови думи в сайта на Плейбой? Честно казано в Космополитън има много повече секс, отколкото всяко мъжко еротично списание. Бих го сравнил с порно списание, но без картинки, а само думи.

Парфюми каза...

Това е българската реалност за съжаление :/ Погледне сайта разкрития.ком какви простотии пишат, но хората ги харесват и ги четат..