сряда, 2 септември 2009 г.

Морски специалитети'09 (част 2)

От Китен отлитаме за кратка дописка от Бургас.

Започвам с най-якото. ФК Черноморец знаят за животното маркетинг и го впрягат здраво. Брандираните автобуси са малка част от активностите на Акулите.



Из цял Бургас са плъзнали билбордчета с Краси Балъков и представител на ДЮШ-а, плакати, а по центъра се разхожда младеж в костюм на акула, с който се снимат децата. Кратък поглед в интернет пространството показва, че и страницата на Черноморец не е за изхвърляне. Хвала на такова профеционално отношение към футболната марка.

Следващият експонат е отроче на ценовата война, която подпали Carrefour в Бургас. Очевидно дори и в "Пикадили" са решили, че трябва да използват словосъчетанието "ниска цена", пък било то и относно само 200 артикула. Последното е добро заиграване с ценовата война без веригата да сменя курса фундаментално.



Разходката из Бургас завършва в кръчма, в която сервират живот и бира.



Aaa жива бира имали предвид. Ми далече са от истината, гаранция за това. Иначе чужденците трябва да има за какво да ни се смеят... пак. А като стана въпрос за бира и живот се сетих за следващия пост...

6 коментара:

Васи каза...

Един приятел чужденец забеляза, че на табелата към стария град на Несебър пише "old touwn". Българите явно са създатели на triple u. Не ми се коментира даже.

Александър Крумов каза...

Положението е толкова отчайващо, че чак е смешно на моменти. Кризата трябва да вкара малко акъл на тези, които си мислят, че продажбите са дар божий, а не плод на смислени усилия за привличане на потребителите...

Пламен каза...

Ехаааа... заеби грешката, имаме новина - Luc's "изнасят" бира извън Трявна!

Александър Крумов каза...

Ако е пакетирано вече не го броя за живо пиво :)

Пламен каза...

Не е пакетирано ве!

Впрочем, за "Гнездото" на акули нещо да споменеш?

Александър Крумов каза...

Ако не ми идва директно по чучура без да е минало през кегове и други течностодържатели, не го броя :)

За "Гнездото" не мога да кажа нищо, щото не съм го посещавал.

Как се качили в гнездо акули не мога да си обясня, обаче...